[./index.html]
[./index.html]
[http://www.omr-emmen.nl/omr/]
[Web Creator] [LMSOFT]

Onze vereniging probeert met regelmaat leuke activiteiten te organiseren voor haar leden. Hiervoor beschikken wij over een twee-tal aktiviteitencommissies.

Senioren-Aktiviteitencommissie:
De Senioren-Aktiviteitencommissie organiseert diverse aktiviteiten voor de senioren elftallen en het dameselftal. Tevens ondersteunt en organiseert deze
commissie diverse akties voor de vereniging. Hierbij valt te denken aan de organisatie rondom de feestdagen en de jaarlijks terugkerende Kniepertiesaktie.
Kijkt u op onze agenda voor de komende aktiviteiten. Als u nog suggesties heeft kunt u deze doorgeven aan een van de leden van de commissie.

De Senioren-Aktiviteitencommissie bestaat uit:
Marina Nijzing
Jennie Kiers
Hennie van Kooten
Monique Nijzing
Cindy Duinkerken

Jeugd-Aktiviteitencommissie:
De Jeugd-Aktiviteitencommissie organiseert allerlei leuke aktiviteiten voor de jeugdelftallen. Dit kunnen gezamenlijke aktiviteiten voor de gehele jeugd zijn,
maar ook verschillende aktiviteiten per leeftijdscategorie of elftallen. Een voorbeeld van een gezamenlijke aktiviteit is het organiseren van een clinic gegeven
door een bekende (prof)voetballer. Maar ook diverse aktiviteiten per leeftijd of elftal, zoals een leuke kinderdisco of een spooktocht voor de oudere jeugd.

De Jeugd-Aktiviteitencommissie bestaat uit:
Petra Nusse
Marije Gustin