Home SVBC
Online redactie
Presentatiegidsen

Kniepertiesactie

Dringende oproep vrijwilligers Kniepertiesactie!

Bij deze willen wij een dringende oproep doen voor vrijwilligers voor de jaarlijkse Kniepertiesactie!!

Al sinds jaar en dag kennen wij de Kniepertiesactie bij SVBC. Elk jaar weer is dit een leuke, gezellige, maar voor de club ook een zeer lucratieve actie.

Echter zijn we hierbij, net als bij elke andere actie, wel afhankelijk van onze vrijwilligers en dus de bereidwilligheid van onze leden om de handen uit de

mouwen te steken.

Voorgaande jaren werd deze actie altijd georganiseerd door Bennie en Marina Nijzing, uiteraard met de steun van de verschillende andere vrijwilligers.

Maar na dit jaren te hebben gedaan hebben zijn na vorig jaar besloten dat het tijd wordt voor iemand anders om dit stokje over te nemen.

Naast de gebruikelijke bolletjesdraaiers en de bakkers, zijn we dus naarstig op zoek naar een aantal vrijwilligers die deze actie verder willen coördineren.

Dit houdt bijvoorbeeld in dat er deeg ingekocht moet worden, een planning moet worden gemaakt en dat er een aantal dagen begeleiding moet zijn tijdens

het bakken van de Knieperties.

We zoeken dus één of meerdere vrijwilligers die de kar kunnen trekken en deze actie dit jaar wederom een succes laten worden.

Daarnaast zijn we uiteraard ook weer op zoek naar bolletjesdraaiers en bakkers. Bedoeling is dat de jeugd de knieperties dan weer

gaat verkopen net als andere jaren.

We willen dus een beroep doen op iedereen die SVBC een warm hart toedraagt, en vragen je aan te melden als vrijwilliger voor deze actie.

Het zou eeuwig zonde zijn als we zo'n goede actie verloren laten gaan. En, niet onbelangrijk, we kunnen de opbrengst ook gewoon goed gebruiken!!

Dus mensen, meld je aan alstublieft!

v.v. SVBC